Κινητά τηλέφωνα 5G με NFC κάτω από 160 ευρώ

Realme 8 5G

Το Realme 8 5G είναι μια ποιοτική android συσκευή, με μεγάλη οθόνη 6,4 ιντσών στα 90Hz, μεγάλη μπαταρία 5000mAh η οποία υπόσχεται εντυπωσιακή αυτονομία , γρήγορη φόρτιση 18W με ενσωματωμένο φορτιστή στη συσκευασία, NFC για να μπορείτε να κάνετε ανέπαφες συναλλαγές και το MediaTek Dimensity 700 5G στο εσωτερικό του το οποίο προσφέρει επιδόσεις αλλά και συμβατότητα με τα δίκτυα 5G νέας γενιάς,
Διαθέτει τριπλή κύρια κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP και φακό f /1.8 ο οποίος τα καταφέρνει περίφημα κάτω από όλες τις φωτογραφικές συνθήκες. Τον κύριο αισθητήρα συνοδεύουν ένας των 2MP για κοντινές macro λήψεις και ένας μονόχρωμος αισθητήρας βάθους. Επίσης διαθέτει selfie κάμερα 16MP, με την οποία θα τραβήξετε φανταστικές selfies χάρη στον ευρυγώνιο φακό που διαθέτει.
Το λειτουργικό που έχει επιλεχθεί για το Realme 8 5G είναι το Android 11 που σε συνδυασμό με το Realme UI 2.0 το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική εμπειρία χρήσης με την πλοήγηση στο μενού και την εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών να γίνεται απρόσκοπτα και χωρίς καθυστέρηση .